لیست اختراعات رسول کدخدائی


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 5
تاریخ ثبت: 1395/06/02
خلاصه اختراع:

اختراع حاضر استفاده از سامانه امولسيوني آب در آب به عنوان جايگزين چربي در خامه ميباشد كه مربوط به حوزه هاي نيازهاي انساني زير بخش علوم و صنايع غذايي است و طي آن موضوع كاهش ميزان چربي در خامه مورد نظر مي باشد. سامانه امولسيوني نوع آب در آب بر پايه وجود ناسازگاري ميان دو بيوپليمر استوار است و وجود اين ناسازگاري ميان آنها به پديده ي جدايي فازي منجر مي گردد.اين پديده (جدايي فازي) شرايط لازم براي به وجود آوردن مورفولوژي خاص محلول را فراهم مي كند كه در آن تركيب نا محلول، ويژگي هاي رئولوژيكي درخور توجهي را از خود نشان مي دهد. مزيت مهم استفاده از اين دسته سامانه ها، ايجاد احساس دهاني مناسب در محصول كم چرب است. همچنين بكارگيري سامانه امولسيوني انتخابي در اين پژوهش، به صورت مناسبي با فرايند توليد خامه هماهنگ شده و از ايجاد لخته در سامانه حين فرايند پاستوريزاسيون مي كاهد.اختراع حاضر در تمامي مواد خوراكي كه خامه در آن مورد استفاده ميباشد،كاربرد بسزايي دارد.

تاریخ اظهارنامه: 1395/06/02
تاریخ ثبت: 1395/06/02
خلاصه اختراع:

اختراع حاضر توليد سس مايونز فاقد تخم مرغ ميباشد كه مربوط به حوزه نياز هاي انساني زير بخش علوم و صنايع غذايي ميباشد و زمينه ساز توليد محصولي رژيمي از سس مايونز است. بروز بيماري هاي مرتبط با مصرف تخم مرغ، آلرژي به تخم مرغ و همچنين عدم امكان انجام فرايند پاستوريزاسيون بر روي سس مايونز زمينه ساز انجام بررسي و دستيابي به دانش حاضر بوده است. در بررسي حاضر با تكيه بر دانش و شناخت حوزه امولسيون ها از تكنيكي جديد در فرموله كردن سس مايونز فاقد تخم مرغ استفاده شده كه از لحاظ بافتي، احساس مناسبي را در مصرف كننده، مشابه محصول حاوي تخم مرغ، ايجاد مي كند. نكته مهم ديگر، آن كه در فرمول ارائه شده امكان پاستوريزه شدن سس مايونز نهايي نيز منظور گرديده است.استفاده همزمان از نشاسته اصلاح شده نوع پيوريتي در كنار بكارگيري صمغ پكتين، مي تواند از مسير ايجاد به هم پيوستگي تخليه اي موجب تشديد پايداري در سس مايونز فاقد تخم مرغ گردد. در نهايت آزمون هاي حسي انجام شده نيز مؤيد پذيرش مناسب محصول توليد شده از سوي مصرف كننده مي باشد.

تاریخ اظهارنامه: 1395/11/23
تاریخ ثبت: 1395/11/23
خلاصه اختراع:

اين اختراع روشي سريع و ارزان قيمت براي بهبود ساختار هيدروكلوئيدهاي گياهي كه حاوي بخش هاي نامحلول در آب هستند ارائه مي دهد. در اين روش از انرژي امواج فراصوت براي دپليمريزه كردن و افزايش ميزان محلوليت اين صمغ ها استفاده شده است. قطعات پلي ساكاريدي به دست آمده در اين روش در مقياس نانو بوده (كمتر از 90 نانومتر)، محلوليتي بالاتر از 90% داشته و وزن مولكولي آن ها كمتر از 1 ميليون گرم بر مول است. همچنين بار الكتريكي سطحي و واكنش پذيري بسيار بالايي نسبت به ساير تركيبات زيست فعال محيطي دارند. از اين تركيبات مي توان در كاربردهاي مختلف صنايع، غذايي، دارويي و آرايشي به عنوان ژل دهنده، قوام دهنده، ايجاد كف، امولسيفاير، ديواره ريزكپسول ها، پايدار كننده، تثبيت كننده، حامل در رساندن داروها به بافت هدف و امثال آن ها استفاده نمود.

تاریخ ثبت: 1399/10/06
خلاصه اختراع:

در طي سال هاي اخير شيوع بي رويه چاقي و همراهي آن با بسياري از بيماري هاي مزمن اهميت چاقي را به عنوان يك بيماري متابوليك بيش از پيش مشخص نموده است. سبك و شيوه زندگي امروزي كه متأسفانه همراه با تحرك كم و رژيم غذايي نامناسب است منجر به اضافه وزن و چاقي مي‌شود. اين دلايل منجر به تمايل مصرف كنندگان به محصولات غذايي كم و بدون چربي شده است و اين تقاضا واحد هاي صنعتي را وادار به توسعه فرمولاسيون محصولات غذايي كم چرب كرده است. از آن جا كه چربي عامل ايجاد و حفظ عطر و طعم و همچنين ظاهر مناسب و قابليت خوراكي مطلوب است كاهش يا حذف چربي با حفظ ويژگي هاي مطلوب محصول اوليه چالش پيش روي صنايع مي باشد. در اين اختراع كمپلكس هاي محلول كازئين- پكتين به عنوان جايگزين چربي در محصولات لبني معرفي شده و به عنوان نمونه كاربرد اين محصول در دسر لبني مورد بررسي و آزمون قرار گرفته است . تركيب جايگزين چربي پيشنهادي با موفقيت امكان كاهش موثر ميزان چربي با حفظ ويژگي هاي مطلوب حسي در محصول دسر لبني را فراهم نموده است.

تاریخ اظهارنامه: 1395/01/16
تاریخ ثبت: 1395/07/26
خلاصه اختراع:

موضوع اين اختراع توليد كولين كلرايد پوشش دار شده ويژه طيور است كه اگرچه قابليت جذب رطوبت آن به شدت كاهش يافته است ولي در قابليت دسترسي آن تغييري ايجاد نشده است. در اين اختراع ماده توليد شده به روش امولسيوني بوده و از دو قسمت تشكيل شده كه طي چند فاز انجام ميشود. در فاز اول كولين كلرايد بر روي حامل پاشش مي شود و سپس آب موجود در آن تبخير ميگردد. در مرحله بعد امولسيوني با انواع روغنهاي هيدروژنه گياهي، چربيهاي دامي، اسيدهاي چرب، واكسها، پلي اتيلن گلايكول و يا مخلوطي از آنها و با مواد پلي ساكاريدي مانند آلژينات، نشاسته و يا پروتئينهايي مانند پودر كنسانتره آب پنير همراه با ماده توليدي در فاز اول توليد ميشود. از دستگاه هموژنايزر و فراصوت براي توليد امولسيون استفاده شد. امولسيون توليدي خشك شده، آسياب شده وسپس ذرات بين 1 تا 2 ميليمتر قابليت استفاده‌ در خوراك را دارند.

موارد یافت شده: 5